Aantal personen: 4
- 1.5 kg dunne asperges (B’s) geschild
- 400g pasta fusilli
- 300g spekjes
- 1 pakje Hollandaise saus Garde d’or
- Peterselie
- Kruiden naar wens (4 seizoenen peper)
- Eventueel wat Parmezaanse kaas
- Snijd de asperges in stukjes van ongeveer 3 Ć 4 cm.
- Kook de pasta zoals aangegeven staat op de verpakking.
- Bak de spekjes in een pan tot ze lekker knapperig zijn. Voeg dan de asperges toe. Wok dit gedurende 5 min. op een zacht vuurtje.
- Voeg de Garde d’or Hollandaisesaus toe aan de bakpan en laat dit even sudderen.
- Snijd de peterselie in stukjes.
- Serveer de pasta met de saus met asperges en spekjes en maak het geheel af met wat verse peterselie. Voeg kruiden naar smaak toe en eventueel wat Parmezaanse kaas. Genieten!