Aspergeboerderij Sandur

Vaart N.Z. 186 Nieuw-Amsterdam

Telefoon: 0591-554375


Fresh Food Academy

Fresh Food Academy

Voorlichting geven over gezond eten vinden wij belangrijk. Niet alleen over asperges, maar ook over verse groenten in het algemeen. Daarom hebben we de Fresh Food Academy opgezet, waar je meer leert over het be- en verwerken van verse groente. Zelf proeven of samen met een kok aan de slag gaan in onze professionele keuken, er is van alles mogelijk. Onderdeel hiervan zijn onze culinaire activiteiten. Lees hier meer over onze Fresh Food Academy.

In onze Fresh Food Academy hebben we al diverse geslaagde aspergerecepten ontwikkeld. Probeer eens onze vegetarische aspergekroket, gegrilde asperges omwikkeld met Italiaanse ham of gewokte asperges. Uiteraard mag ook het traditionele recept voor asperges niet ontbreken. Meer aspergerecepten vind je hier.

Culinair genieten

Geniet je liever van onze gerechten zonder zelf aan de slag te hoeven? Geef je dan op voor één van onze culinaire activiteiten. De data voor de culinaire activiteiten maken we hieronder bekend. In onze Fresh Food Academy draait het om het genieten, proeven en ontdekken van verse asperges en andere groenten.

In samenwerking met koks uit de omgeving verzorgen we diverse culinaire middagen en avonden. De activiteiten variëren van een zesgangenmenu tot een live-cooking buffet of een culinaire workshop. Onze professionele keuken is een grote open keuken waar jij en jouw gasten ontspannen een kijkje kunnen nemen tijdens het diner of de lunch. De chef bereidt à la minute de diverse gerechten. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de agenda met aankomende activiteiten of neem contact met ons op voor een activiteit op maat. Stuur je mail naar info@aspergeboerderijsandur.nl.

Contact opnemen

Sandur Culinaire Asperge Experience

De Sandur Culinaire Asperge Experience is één van onze terugkerende evenementen. Ieder jaar weer organiseren we deze goedbezochte avonden. Van 18.00 tot 21.30 uur geniet je van een zesgangendiner op onze aspergeboerderij. Je kunt een ontspannen avond verwachten. Met onze open keuken kun je letterlijk een kijkje in de keuken nemen en zien hoe de verschillende aspergegerechten worden bereid. Voorafgaand aan het diner kun je meedoen met de rondleiding over onze boerderij van 18.00 tot 18.30 uur.

Prijs: 37.50 per persoon (incl. welkomstdrankje en koffie/thee na)

Aspergediner

Het Aspergediner bestaat uit een driegangendiner op onze boerderij en duurt van 18.00 tot 20.00 uur. Ook hier is voorafgaand aan het diner de mogelijkheid om met de rondleiding van 17.30 tot 18.00 uur mee te doen. Deze activiteit is ook uitermate geschikt voor kinderen.

Prijs: 22.50 per volwassene, voor kinderen (t/m 12 jaar) 1.50 per levensjaar

 

Asperges, lekker en gezond!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.

     

    Geen zorgen, jouw gegevens zullen we nooit delen.