Aspergeboerderij Sandur

Vaart N.Z. 186 Nieuw-Amsterdam

Telefoon: 0591-554375


Fresh Food Academy

Sandur Culinaire Asperge Experience

De Sandur Culinaire Asperge Experience is één van onze terugkerende evenementen. Ieder jaar weer organiseren we deze goedbezochte culinaire avonden. Van 18.30 tot 21.30 uur geniet je van een zesgangendiner op onze aspergeboerderij. Je kunt een ontspannen avond verwachten. Met onze open keuken neem je letterlijk een kijkje in de keuken en zie je hoe de verschillende aspergegerechten worden bereid. Heerlijk genieten!

Prijs 2025: nog niet bekend

We kunnen de avond organiseren bij een minimum aantal aanmeldingen van 20 personen.

Let op: er kan op de avond zelf per reservering worden afgerekend. Wil je liever apart afrekenen en toch bij elkaar zitten? Meld je dan los van elkaar aan en geef in de opmerkingen aan dat je graag bij elkaar aan tafel wilt zitten.

Agenda 2025:
  • Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de culinaire agenda van 2025!

Wanneer je nu al weet dat je in 2025 met een groep van 20 of meer personen wilt komen, kun je alvast een andere voorkeursavond opgeven. We kijken dan of we de avond speciaal voor jullie kunnen organiseren. Neem contact met ons op door op onderstaande knop ‘Contact opnemen’ te klikken.

Contact opnemen

Fresh Food Academy

Voorlichting geven over gezond eten vinden wij belangrijk. Niet alleen over asperges, maar ook over verse groenten in het algemeen. Daarom hebben we de Fresh Food Academy opgezet, waar je meer leert over het be- en verwerken van verse groente. Zelf proeven of samen met een kok aan de slag gaan in onze professionele keuken, er is van alles mogelijk. Onderdeel hiervan zijn onze culinaire activiteiten.

In onze Fresh Food Academy hebben we al diverse geslaagde aspergerecepten ontwikkeld. Probeer eens onze vegetarische aspergekroket, gegrilde asperges omwikkeld met Italiaanse ham of gewokte asperges. Uiteraard mag ook het traditionele recept voor asperges niet ontbreken. Meer aspergerecepten vind je hier.

Culinair genieten

Genieten van onze gerechten zonder zelf aan de slag te hoeven? Geef je dan op voor één van onze culinaire activiteiten. De data voor de culinaire activiteiten vind je bovenaan deze pagina. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten. In onze Fresh Food Academy draait het om het genieten, proeven en ontdekken van verse asperges en andere groenten.

In samenwerking met koks uit de omgeving verzorgen we diverse culinaire activiteiten. Variërend van een zesgangenmenu tot een live-cooking buffet of een culinaire workshop. Onze professionele keuken is een grote open keuken waar jij en jouw gasten ontspannen een kijkje nemen tijdens de lunch of het diner. De chef bereidt à la minute diverse gerechten. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk hierboven de agenda met aankomende activiteiten of neem contact met ons op voor een groepsactiviteit op maat. Stuur je mail naar info@aspergeboerderijsandur.nl.

Contact opnemen

Asperges, lekker en gezond!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.

    Geen zorgen, jouw gegevens zullen we nooit delen.