Aspergeboerderij Sandur

Vaart N.Z. 186 Nieuw-Amsterdam

Telefoon: 0591-554375


onze boerderij

Boerderij

Onze aspergeboerderij ligt aan de Vaart Noordzijde 186 tussen Erica en Nieuw-Amsterdam. Wij verkopen dus heerlijke verse asperges in omgeving Emmen, Drenthe. De asperge wordt ook wel de koningin van de groente of het witte goud genoemd. Het aspergeseizoen loopt van april t/m eind juni.

In 1997 zijn we met de teelt van asperges begonnen. De asperges hebben volgens onze vaste klanten een zachte, iets zoete smaak. Bepalend voor deze smaak is onder andere de manier waarop we onze asperges verzorgen. Onze aspergevelden liggen op zandgronden. Het oogsten van onze witte asperges is puur handwerk. We halen de asperges met een speciaal steekmes uit de grond. Achter onze boerderij staat onze Aspergehal. Hierin vind je ook onze boerderijwinkel.

Boerderijwinkel

In onze winkel verkopen we naast onze verse asperges ook bewerkte aspergeproducten en streekproducten. Zo maken we regelmatig huisgemaakte aspergesoep, pizza’s met asperges en aspergequiches. Deze zijn (op aanvraag) bij ons verkrijgbaar. Uiteraard worden deze producten gemaakt met onze eigen verse asperges. Met onze schilmachine schillen we de asperges voor je. De schillen mag je natuurlijk meenemen als je bijvoorbeeld zelf soep wilt koken.

Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom kiezen wij onze producten met zorg uit. Onze ham komt steeds vers van de slager en de zalm van de visboer. Ook vind je bij ons biologische producten, producten met minder koolhydraten, cadeaupakketten en waardebonnen. De cadeaupakketten en waardebonnen zijn ook op aanvraag te verkrijgen. Neem hiervoor contact met ons op door te mailen naar info@aspergeboerderijsandur.nl. Daarnaast hebben we een breed assortiment aan wijnen, sauzen, soepen, schalen, borden en meer. Zien we je gauw in onze boerderij?

Webshop

Sinds het seizoen van 2021 hebben we ook een webshop. Zo kun je bij ons gemakkelijk online asperges bestellen. Je kunt de bestelling bij onze boerderij afhalen. Onze webshop vind je hier.

Bestellen

Markt in Emmen

Gedurende het aspergeseizoen staan we elke vrijdag op de markt in Emmen. In onze marktkraam vind je onze verse asperges, aspergestukjes, huisgemaakte aspergesoep en quiches en natuurlijk sauzen en soepen voor bij je asperges.

  • Wanneer: wekelijks in het aspergeseizoen vanaf vrijdag 5 april
  • Tijd: van 08.00-14.00 uur
  • Locatie: tussen de Bikbar en de Bakker Bart in

Asperges, lekker en gezond!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.

    Geen zorgen, jouw gegevens zullen we nooit delen.