Asperges met rucola en zalm

Voor 4 personen

  • 1 kg geschilde witte asperges
  • 1 citroen
  • 2 plakken gerookte zalm
  • 3 el olijfolie
  • Peterselie
  • Grana Padano kaas (parmezaan)
  • Cherrytomaatjes
  • Rucola
  1. Kook de asperges gaar.
  2. Leg ze vervolgens in een schaal. Doe hier wat rucola overheen.
  3. Snijd vervolgens de cherrytomaatjes in blokjes en verdeel ze over de rucola.
  4. Versnipper de zalm (in flinterdunne stukjes) en strooi deze er ook overheen.
  5. Voeg naar smaak nog wat peterselie toe.
  6. Maak tenslotte de dressing door het sap van 1 citroen met 3 el olijfolie te mengen. Voeg hierna de dressing toe aan de schaal.
  7. Strooi als laatste nog wat geraspte Grana Padano kaas eroverheen en smullen maar!
asperges

Asperges, lekker en gezond!