Asperges met pasta

Aantal personen: 4

  • 1.5 kg dunne asperges (B’s) geschild
  • 400g pasta fusilli
  • 300g spekjes
  • 1 pakje Hollandaise saus Garde d’or
  • Peterselie
  • Kruiden naar wens (4 seizoenen peper)
  • Eventueel wat Parmezaanse kaas
  1. Snijd de asperges in stukjes van ongeveer 3 Ć  4 cm.
  2. Kook de pasta zoals aangegeven staat op de verpakking.
  3. Bak de spekjes in een pan tot ze lekker knapperig zijn. Voeg dan de asperges toe. Wok dit gedurende 5 min. op een zacht vuurtje.
  4. Voeg de Garde d’or Hollandaisesaus toe aan de bakpan en laat dit even sudderen.
  5. Snijd de peterselie in stukjes.
  6. Serveer de pasta met de saus met asperges en spekjes en maak het geheel af met wat verse peterselie. Voeg kruiden naar smaak toe en eventueel wat Parmezaanse kaas. Genieten!

asperges

Asperges, lekker en gezond!