Fresh Food Academy
Workshop: Bakken met Kerst
Bak deze Kerst je eigen kerststol en amandelstaaf!
Na de workshops Bakken met Desem organiseren we nu een kersteditie: Bakken met Kerst.
Wat ga je leren?
Tijdens de workshop ga je zelf het deeg kneden, spijs maken van amandelen en de vulling naar keuze voor de kerststollen samenstellen. Met je zelfgemaakte spijs vul je niet alleen de kerststol, maar maken we ook een amandelstaaf. Het is mogelijk om vegan te bakken tijdens de workshop. Je geeft deze optie aan bij je aanmelding.
Geheel in de kerstgedachte maak je 2 kerststollen. Één voor jezelf en één om weg te geven.
Je leert:
- Hoe je je eigen kerststol bakt
- Hoe je amandelspijs maakt
- Hoe je een amandelstaaf maakt
Programma
Praktische informatie
- Datum: zondag 22 december
- Tijd: 12:30 – 17:00 uur
- Locatie: Aspergeboerderij Sandur
- Kosten: 55 euro per deelnemer (incl. koffie/thee, ingrediënten, receptenboekje en een glaasje glühwein)
- Optioneel vegan: het is mogelijk om tijdens de workshop vegan te bakken. Geef dit door bij je aanmelding!
Tip! Na het bakken van de kerststol met Kerst, maak je hiervan tijdens Pasen natuurlijk een heerlijke Paasstol.
Aanmelden kan via onderstaande knop. Schrijf je nu in en leer alles over het maken van je eigen kerststol en amandelstaaf tijdens de workshop Bakken met Kerst.
We kunnen de workshop organiseren bij 20 deelnemers. Je ontvangt van ons een bevestiging van je deelname en krijgt een bericht wanneer de workshop definitief doorgaat.
Sandur Culinaire Asperge Experience
De Sandur Culinaire Asperge Experience is één van onze terugkerende evenementen. Ieder jaar organiseren we deze goedbezochte culinaire avonden. Van 18.30 tot 21.30 uur geniet je van een zesgangendiner op onze aspergeboerderij. Je kunt een ontspannen avond verwachten. Met onze open keuken neem je letterlijk een kijkje in de keuken en zie je hoe de verschillende aspergegerechten worden bereid. Heerlijk genieten!
Prijs 2025: nog niet bekend
We kunnen de avond organiseren bij een minimum aantal aanmeldingen van 20 personen.
Agenda 2025
- Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de culinaire agenda van 2025!
Wanneer je nu al weet dat je in 2025 met een groep van 20 of meer personen wilt komen, kun je alvast een andere voorkeursavond opgeven. We kijken dan of we de avond speciaal voor jullie kunnen organiseren. Neem contact met ons op door op onderstaande knop ‘Contact opnemen’ te klikken.
Fresh Food Academy
Voorlichting geven over gezond eten vinden wij belangrijk. Niet alleen over asperges, maar ook over verse groenten in het algemeen. Daarom hebben we de Fresh Food Academy opgezet, waar je meer leert over het be- en verwerken van verse groente. Zelf proeven of samen met een kok aan de slag gaan in onze professionele keuken, er is van alles mogelijk. Onderdeel hiervan zijn onze culinaire activiteiten.
In onze Fresh Food Academy hebben we al diverse geslaagde aspergerecepten ontwikkeld. Probeer eens onze vegetarische aspergekroket, gegrilde asperges omwikkeld met Italiaanse ham of gewokte asperges. Uiteraard mag ook het traditionele recept voor asperges niet ontbreken. Meer aspergerecepten vind je hier.
Culinair genieten
Genieten van onze gerechten zonder zelf aan de slag te hoeven? Geef je dan op voor één van onze culinaire activiteiten. De data voor de culinaire activiteiten vind je bovenaan deze pagina. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten. In onze Fresh Food Academy draait het om het genieten, proeven en ontdekken van verse asperges en andere groenten.
In samenwerking met koks uit de omgeving verzorgen we diverse culinaire activiteiten. Variërend van een zesgangenmenu tot een live-cooking buffet of een culinaire workshop. Onze professionele keuken is een grote open keuken waar jij en jouw gasten ontspannen een kijkje nemen tijdens de lunch of het diner. De chef bereidt à la minute diverse gerechten. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk hierboven de agenda met aankomende activiteiten of neem contact met ons op voor een groepsactiviteit op maat. Stuur je mail naar info@aspergeboerderijsandur.nl.